Samen ontdekken we wat jullie nodig hebben om in balans te komen.

Uit ervaring weet ik dat wanneer kinderen vastlopen het gedrag dat ze laten zien je niet direct de juiste richting op wijst. Dat maakt dat het een tijdje kan duren voor je doorhebt wat er precies aan de hand is. Wellicht wordt je in die tussentijd ook nog onzeker over jouw eigen aandeel in het verhaal, waardoor het nog onoverzichtelijker voor je wordt.

Het moment waarop je voelt dat het genoeg is geweest, is het moment waarop de noodzaak tot verandering ontstaat. Dat is het perfecte moment om aan de slag te gaan!

Coaching
Herken je één of meer van de volgende punten?

• Je kind loopt vast op school
• Je kind ervaart faalangst, boosheid of frustratie
• Je kind voelt zich verdrietig en onzeker
• Je kind heeft buikpijn of hoofdpijn zonder lichamelijke oorzaak
• Je herkent je in de pijn en het verdriet van je kind

En:

• Je wil patronen doorbreken zonder dat je kind in gesprek hoeft met een coach
• Jij staat open voor zelfreflectie en nieuwe mogelijkheden
• Jij bent bereid zelf tijd en energie te investeren

Dan is een oudercoachingstraject wellicht iets voor jou!

Coaching

Je bent er klaar voor en wil aan de slag!

Op een laagdrempelige manier helpen we jou als ouder in enkele sessies vooruit. Door onbewuste patronen bewust te maken kom je tot waardevolle inzichten. En wanneer jouw situatie daarom vraagt reiken we tools aan waar je thuis mee aan de slag kunt.

We werken altijd oplossingsgericht en stemmen de sessie volledig af op jouw situatie. Iedere persoon heeft een andere behoefte en verdient daardoor een andere benadering. Wij vinden het belangrijk dat jij je vertrouwt voelt en we komen daarom graag bij jou thuis.

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek

In dit gesprek bespreken we de huidige situatie en wat je voor ogen hebt. Wij vertellen wat wij voor jullie kunnen betekenen. Als we beide voelen dat we een positief verschil in de situatie kunnen maken, kan de coaching binnen 2 weken van start gaan.