Ons aanbod

We lichten de mogelijkheden graag toe, zodat je kunt ontdekken wat het meest passend is in jullie situatie. Laat het ons weten als je vragen hebt of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn!

Individueel
Voor je kind

 Kindercoaching

Kindercoaching

Samen ontdekken we wat jouw kind nodig heeft om weer tot bloei te komen. Op een laagdrempelige manier helpen we jouw kind in enkele sessies weer vooruit, door zijn/haar talenten en zelfredzaamheid centraal te stellen. Oplossingsgericht en gewoon bij jullie thuis!

Kernvisie Methode

Door op een andere manier naar leerproblemen zoals o.a. dyslexie, dyscalculie, faalangst en concentratieproblemen te kijken, leren wij kinderen zichzelf beter begrijpen en krachtig anders te leren. Juist door gebruik te maken van de talenten van jouw kind, zodat het automatiseren lukt en hij/zij ook in de klas tot leren komt!
Kernvisie Methode
Logopedie

Logopedie

Speciaal voor kinderen die problemen ervaren op het gebied van spraak- en taalontwikkeling bieden wij professionele logopediesessies. Door gebruik te maken van de talenten van jouw kind, zal hij/zij spelenderwijs tot ontwikkeling komen. Logopedie kan een waardevolle bijdrage leveren aan het verminderen van sociale en emotionele problemen door het verbeteren van de verbale communicatie.

Individueel
Voor jou als ouder

Walk & Talk

Walk & Talk

Als kinderen vastlopen brengt dat veel onrust en verdriet met zich mee. Niet alleen bij het kind zelf, maar vaak ook bij jou als ouder. Soms sterk gevoed door herkenning. Wandelend in de natuur laten we inzicht en uitzicht samenkomen.

Coaching

Als kinderen vastlopen brengt dat veel onrust en verdriet met zich mee. Niet alleen bij het kind zelf, maar vaak ook bij jou als ouder. Soms sterk gevoed door herkenning. Door onbewuste patronen bewust te maken kom je weer terug bij jezelf en weet jij als geen ander wat ervoor nodig is om het verschil te maken.
Coaching

Groep
Voor je kind

SterKrachten sport, spel en balans

SterKrachten Sport, Spel en Balans

Bewust in beweging komen zorgt ervoor dat er iets gaat stromen en er ruimte ontstaat. Door aandacht te hebben voor wat de kinderen doen, denken en voelen leren ze hun emoties herkennen en ermee om te omgaan. In de natuur gaan we samen de verschillende vaardigheden ervaren en eigen maken. Zo helpen we kinderen spelenderwijs weer in balans.

SterKrachten Talentenclub

Samen elkaars talenten ontdekken en deze met elkaar ontwikkelen. Ieder kind heeft talenten, krachten en ontwikkelingspotentieel, maar niet ieder kind herkent die in zichzelf. Door hier samen mee aan de slag te gaan, zal je kind ervaren dat ook zijn of haar talenten van toegevoegde waarde zijn en dat precies dat je zo uniek en bijzonder maakt.
SterKrachten talentenclub