Algemene voorwaarden ("Voorwaarden")

Laatst bijgewerkt: 28-10-2021

Wie zich inschrijft voor coaching, begeleiding, cursus of lezing gaat een contract met mij aan. Hier lees je wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

1. Inschrijving

1.1 Je schrijft je in voor coaching, begeleiding, cursus of lezing door een e-mail te sturen of telefonisch.

1.2 Na ontvangst van een bevestiging is je afspraak definitief.

1.3 Als een afspraak niet door kan gaan moet dit tenminste 24 uur voortijd doorgegeven worden. Dit kan via mail of telefoon (er kan ingesproken worden). Als er later dan 24 uur voortijd wordt afgezegd moet de factuur voor de afspraak volledig betaald worden, uitgezonderd in gevallen van overmacht, dit in overleg met de coach.

2. Kwaliteit

2.1 De coach verplicht zich om zich naar beste weten en kunnen in te spannen om tot het beste resultaat te komen. De coach kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor het al of niet bereikte resultaat.

2.2 De coach is nooit aansprakelijk voor directe of indirecte schade of letsel voortvloeiende uit of in verband met de geboden diensten door de coach, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van de coach.

2.3 Na 5 bijeenkomsten wordt het coachingproces geëvalueerd en in onderling overleg wordt een nieuw aantal sessies afgesproken of wordt het coachingtraject afgesloten. Als tussentijds blijkt, dat het toch niet naar wens verloopt, of als er een andere reden is om het coachtraject niet voort te zetten is dit zonder opgaaf van redenen mogelijk. Wel met inachtneming van de regel om minimaal 24 uur van te voren dit te laten weten.

2.4 Ben je ontevreden over (een onderdeel van) een coaching van ons? Laat het mij snel weten! Alleen dan kan ik er snel en vertrouwelijk iets aan doen. Ik zal er binnen 2 weken op reageren of je zo nodig laten weten dat ik meer tijd nodig heb voor een goede oplossing.

3. Te weinig deelnemers

3.1 Wij mogen een cursus of lezing zonder verdere gevolgen afzeggen als er minder dan 8 deelnemers zijn.

3.2 Als wij een cursus of lezing afzeggen, laten we je dat minstens 2 dagen voor de startdatum weten.

4. Betaling

4.1 We zetten de factuur op jouw naam of op die van je bedrijf, afhankelijk van jouw voorkeur. Als inschrijver/aanmelder ben jij persoonlijk verantwoordelijk voor een tijdige betaling.

4.2 Wanneer je wilt, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Neem hierover contact met mij op.

5. Contactgegevens

Michelle van Doorn

Ridderzwam 9
3903 GJ Veenendaal

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 37 47 38 95

6. Veranderingen

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken deze voorwaarden op elk moment te wijzigen of te vervangen. Als een herziening wezenlijk is, zullen we proberen om dit ten minste 30 dagen van tevoren te melden voordat er nieuwe voorwaarden van kracht worden. Wat een materiële verandering inhoudt, wordt naar eigen goeddunken bepaald.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met mij op.